Cautare

994 de rezultate pentru "tv fox antena" (3.08 secunde)
Mai mult, Basescu a declarat ca este dispus sa renunte la timpii de antena pe care ii are acordati discutiilor cu alti candidati pentru a se putea intalni fata in fata doar cu Adrian Nastase.
Grosul averii consta insa din actiunile sau partile sociale pe care le detine la 9 societati comerciale nominalizate, in frunte cu televiziunea Antena 1.
Totodata, popularul a trimis cereri pentru a fi informat referitor la timpii de antena pe posturile TV si radio, dar raspunsurile primite de la anumite televiziuni au fost mai mult decat evazive, lucru care l-a determinat pe Max Badin sa afirme ca AP va putea sa se confrunte direct cu reprezentantii altor formatiuni politice.
si sondajul realizat la iesirea de la urne, la ora 19, de CURS, comandat de Antena 1, arata ca Adrian Nastase si UN PSD+PUR au cistigat alegerile de ieri.
Agentia maghiara MTI a difuzat in urma cu doua zile o informatie potrivit careia Antena 1 ar fi inclus in programul sau pe februarie filmul “Trianon“.
Miercuri seara, intr-o emisiune transmisa de Antena 1, Basescu a declarat ca-si mentine punctul de vedere in privinta necesitatii organizarii alegerilor anticipate, precizand ca acestea ar trebui sa aiba loc “cel mai tarziu“ in mai sau iunie.
Migratie de la PD la “Initiativa 2003“ Convingerea exprimata la Antena 1 de presedintele Traian Basescu ca Lavinia Sandru se va intoarce in PD este insa infirmata de aceasta.
Presedintele Partidului Democrat Social si candidatul acestei formatiuni la alegerile prezidentiale conduce in exit-poll-urile realizate de CCSB si INSOMAR, pentru Antena 1, respectiv pentru Realitatea.
In ianuarie 2007, Elena Udrea a declansat prima criza politica, aruncand "biletelul roz" intr-o emisiune la Antena 3. Scos din poseta Elenei Udrea, biletelul roz a declansat un scandal interminabil pe scena politica, urmand o schema care s-a repetat apoi, peste doi ani, in criza coalitiei PSD - PD-L.
In situatia in care senatorii nu pot participa la emisiunile radio sau TV, se vor putea inregistra mesajele lor si se vor transmite casetele respective pentru timpii de antena aferenti.
USL s-a format cu Antena 1, 2 si 3 si nu cu Voiculescu si cu partidul pe care nimeni nu-si aduce aminte cum il cheama.
Antena 1 informeaza: Ion Iliescu: Domnul Basescu nu respecta nimic Aflat, miercuri, la Targoviste, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu nu isi respecta statutul de presedinte al tarii.
o "Domnul Ponta mi-a spus ca daca vin in echipa si ne intelegem cu totii nu vede niciun fel de problema ca eu eventual sa ocup eventual functia de ministru de Externe intr-un guvern al nostru viitor, deci ce a spus ieri ca-i propusese lui Corlatean pur si simplu era invalidat in conversatia cu mine, si mai mult decat atat, ca nu ne intersectam drumurile noastre, ca nu suntem in coliziune pe drumul meu de incercare de a mai candida o data la presedintie si drumul sau de a ajunge prim-ministru", a spus, la Realitatea Tv, Mircea Geoana.
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea:
BASESCU L-A FACUT PROST PE RAJOY Disperatul de la Cotroceni a facut la B1, preluata de Antena 3, declaratia ca trebuie sa fii prost ca sa anunti ca vei uza de dreptul de veto intr-o chestiune la UE.
Aveti decenta de a nu ii jigni nici pe jurnalistii de la Antena 3 (din randurile carora reformatoarea #FIREA a facut parte), nici pe jurnalistii de la Romania TV, nici pe jurnalistii de la Luju.ro, nici pe toti ceilalti jurnalisti care au riscat si risca in continuare enorm luptand impotriva abuzurilor!
Alina Petrescu va reveni la Antena 3, iar Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%.
DeCeNews.ro informeaza: Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Dupa multi ani, Mona Nicolici a revenit pe micul ecran. Dar doar pentru o seara! Era in platoul Antenei 3, unde Mihai Gadea in­vitase cativa dintre jurnalistii din vechea garda sa rememoreze zi­lele de inceput ale Antenei 1, aflata acum la majorat.
google-analytics.com